Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

Korfbalkamp Nic./Alfa-College 2017

dinsdag 14 maart 2017
In de zomer van 2017 organiseert Nic./Alfa-College uit Groningen een 5 daagse korfbalkampweek voor alle C- & B Aspiranten uit heel Nederland. In deze vijf dagen worden er diverse korfbaltrainingen gegeven door verschillende toptrainers uit heel Nederland.

Er zullen in totaal 8 trainingen gegeven worden (2 per dag) waarin iedere trainer zijn eigen thema aan een training geeft. Daarnaast vinden er ook andere activiteiten plaats, niet te veel want het accent blijft op korfbal liggen.

Dit evenement wordt gehouden vanaf maandag 24-07-2017 12.00 uur  t/m. vrijdag 28-07-2017 12.00 uur.

Wij willen zoveel mogelijk korfballende C- & B Aspiranten bereiken. Wij stellen het op prijs wanneer u de flyer op uw website wilt plaatsen of in de kantine kunt ophangen. Ook zou het ideaal zijn wanneer u de flyer (in de bijlage) doorstuurt naar uw leden en wilt delen op de sociale media van uw club.

Nic./Alfa-College