Korfbal Vereniging

Seizoensafsluiting

dinsdag 13 juni 2017
Lieve Okvers,

Gister vond alweer het allerlaatste feestje van het seizoen plaats en wat hebben we weer genoten! Om drie uur kwamen alle jeugdleden al, en met hulp van Brigitte en Joey hebben alle kinderen een gezellige middag gehad tijdens de Oudhollandse spelletjes! De sjoelbak, stelten, spijkerbroekriemen, hoefijzers en nog veel meer spullen kwamen onder het stof vandaan (geregeld door Rob Tijmes) en werden gister met veel enthousiasme gespeeld door de jeugd van OKV. Tijdens de pauze kregen ze allemaal limonade en chips van Nandy en Guido en konden zij achter de bar wat chips eten. Pauze betekende geen rust, want er was een groot springkussen geregeld door Party Service Oostzaan. Na de Oudhollandse spelletjes kwam ook de rest van OKV binnen druppelen en konden de kavels worden verkocht. Om 18.30 kwam het paard het veld op, geregeld door Willem Visser, en kon het paard-schijt-evenement beginnen! Terwijl het paard lekker aan het rondhuppelen was op het veld, was ook het Hollandse buffet geopend. Wij hadden ondertussen honger als een paard, dus het heerlijke buffet van CateringExpress Zaanstreek kwam goed van pas! Terwijl sommige mensen nog in de rij stonden voor het eten, was hét moment van de avond al gebeurd. Vanuit alle kanten was te horen: “HIJ HEEFT GEPOEPT!” Het paard had een grote hoop achtergelaten op het OKVeld. Waar het paard had gescheten was nu duidelijk, maar op welk vakje nog niet! Nadat we de mensen allemaal even in spanning hebben laten wachten, werd het winnende vakje en de winnende omliggende vakken bekend gemaakt door Yvonne. De eigenaren van de omliggende vakken kregen allemaal hun inschrijfgeld terug, en het winnende vak kreeg de hoofdprijs van 100 euro! Louise Hopman had goed gegokt en heeft de hoofdprijs mee naar huis genomen. Na de prijsuitreiking en een bedankspeech van Yvonne namens het bestuur, kon het feest echt beginnen. Muziek hadden we van Michel van der Koogh, die al vanaf 15.00 uur de muziek voor ons regelde en tot 00.00 de ene Hollandse hit na de andere afspeelde. Daarnaast hebben we ook heerlijk kunnen smullen van de lekker kaas en worst, geschonken door de familie Bakker! Dorstig hoefde alle OKVers ook niet te zijn, Marjo had genoeg koude drankjes ingekocht. Wij willen iedereen bedanken voor deze gezellige dag, met in het speciaal het kantinepersoneel (Nandy, Guido, Gerard, Marianne, Lex, Ingrid), Party Service Oostzaan voor de tent en het springkussen, Brigitte en Joey voor het helpen bij de spellen, Familie Bakker voor het schenken van de kaas en worst, Rob Tijmes voor het regelen van de attributen voor de spellen, Willem Visser voor het regelen van het paard, Michel van der Koogh voor het dj’en, Marjo Horn voor de inkopen van de kantine, Ton voor de zwarte doeken en de lichten en Lisa Muller voor het maken van de foto’s.

Dit was helaas alweer het laatste feestje van dit seizoen, dus willen wij namens de Okveestcommissie iedereen een hele fijne zomervakantie wensen en tot volgend jaar!

OKVeestcommissie