Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

Pinksterkamp 2019

vrijdag 5 april 2019
De voorbereidingen voor het Pinksterkamp zijn in volle gang. Zoals ieder jaar zit het Pinksterkamp van OKV ook dit jaar weer boordevol activiteiten. Hierover horen jullie binnenkort meer. Dit jaar zitten wij in een prachtige groepsaccommodatie in Baarn en zal het de kinderen aan niets ontbreken.

Zoals een ieder zal begrijpen zijn hier ook de nodige kosten aan verbonden. Ieder jaar proberen wij het inschrijfgeld zo laag mogelijk te houden en dit lukt goed, met dank aan het sponsorschieten en de geweldige sponsors die wij hebben.

Allereerst roepen wij onze jeugd (vanaf de D) op om zoveel mogelijk geld binnen te halen met het sponsorschieten op 12 april. Een geweldige training van onze selectie in combinatie met het sponsorschieten zou garantie moeten zijn voor een hele leuke avond. Kortom, ga de hele familie langs en probeer zoveel mogelijk geld binnen te halen. Voor degene met het hoogste bedrag,  ligt een leuke verrassing in het verschiet.

Dan willen wij ook al onze sponsors, mede namens de kinderen, hartelijk danken voor hun bijdragen. In de bijlage kunt u zien welke OKV-ers dit kamp allemaal ondersteunen.Pinksterkampcommissie