Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

Selectietraining en het sponsorschieten

zondag 14 april 2019
Vrijdagavond 12 april was het dan zover. Voordat de kinderen aankwamen had de leiding alle palen neergezet en had de selectie de laatste uitleg gekregen over wat hen te doen stond. Rond half zeven druppelden de kinderen langzaam aan binnen en rond zeven uur kon er begonnen worden aan de warming up onder leiding van Mario en Richard. Alle kinderen deden supergoed mee! Hierna werd er begonnen aan de training. In 4 thema’s  werd er door de spelers en speelsters van de selectie een training gegeven van ongeveer 20 minuten.

De 4 thema’s  waren:
  • Rebound (Jasper, Bente, Nick en namens de leiding Angelique)
  • Aanval (Jochem, Mark, Anouk en namens de leiding Mario)
  • Verdediging (Bregtje, Colin, Richard, Brigitte en namens de leiding Joyce)
  • Schot (Nadia en namens de leiding Denise en Kiki).

Bij elk onderdeel werd er een oefening uitgevoerd, die daarna in partijvorm werd geprobeerd uit te voeren. Dit ging supergoed! Bij het onderdeel schot werd het sponsorschieten uitgevoerd en potverdikke wat heeft iedereen super goed ze best gedaan!!!!

We hebben nog een aantal kinderen die jammer genoeg niet aanwezig konden zijn en dus nog het schieten in gaan halen, maar op dit moment hebben we al ruim € 1.400 opgehaald. Tenminste als iedereen natuurlijk ze centjes netjes gaat ophalen.

WAUWWWWWWWW SUPER GOED ALLEMAAL. WIJ ALS PINKSTERKAMP LEIDING ZIJN ECHT ONWIJS TROTS!

Rond kwart voor negen was de training afgelopen en kon iedereen snel naar binnen om op te warmen!, mede door het spreekwoord “vele handen maken licht werk”. Het was een super geslaagde avond!

Dan hoeven we nog maar een paar dingen te doen en dat is mensen bedanken: als eerste natuurlijk de Selectie van OKV, super dat jullie allemaal aanwezig waren bij deze training, maar vooral ook dat jullie allemaal zo enthousiast trainen hebben gegeven aan onze toekomst!

Als tweede alle kinderen die super enthousiast de trainingen gevolgd hebben en ondanks dat het zo koud was zonder mopperen tot het einde zijn doorgegaan!

En als laatste een bedankje aan alle mensen die onze kinderen gesponsord hebben. Familie, vrienden, kennissen, buren en alle andere mensen die spontaan onze toppers hebben gesponsord! Zonder jullie is het niet mogelijk om ons kamp op deze manier te organiseren bedankt!
En dan valt er nog maar een ding te zeggen en dat is : TOT 7 JUNI….

Groetjes Maya, Kiki, Denise, Joyce, Frank, Marc, Mario en Angelique (de kampleiding)
Ps Mocht je je nog niet hebben opgegeven voor kamp en toch mee willen er is nog plek! Spreek 1 van ons aan op het veld of gebruik de link op de site!!!!

OKV Kampleiding