Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

Trainers komend seizoen

vrijdag 28 juni 2019
Het duurde langer dan de bedoeling was, voordat wij voor alle teams trainers hadden gevonden. Maar het is uiteindelijk gelukt! Hieronder staan voor alle jeugdteams de trainers en coaches voor het komende seizoen.

Team  Trainers 
A1 Bente en Maya 
A2 Jasper en Jordy
B1 Angelique en Bregje 
B2 Iris
B3 Ineke
C1 Peter, Jochem, Jimmy en Robin 
C2 Esmee en Ilse
D1 Ferrie en Marcel
D2 Carla en Nika
E1 Linda en Wesley
E2 Femke
E3 Mario
F1 Tamara, Lotte en Tess
 
Mocht je ook trainen willen geven, neem dan contact op één van de JTC’ers die hieronder genoemd zijn. Dan zoeken wij een plek voor je.
 
Save the date(s)
Op vrijdagavond 30 augustus houden wij een trainersbijeenkomst voor de jeugdtrainers. We gaan hierbij, aan de hand van het jeugdplan, met z’n allen de speelwijze en trainingsaanpak bepalen voor de verschillende leeftijdsgroepen. Alle trainers zullen hiervoor aan het eind van de zomervakantie een uitnodiging ontvangen. Maar reserveer de avond alvast in je agenda.
 
Reserveer ook woensdagavond 11 september in je agenda. Dan komen de trainers van Spelenderwijs Verbeteren een clinic bij ons geven. Deze clinic sluit goed aan op hun app met oefeningen waarvan binnenkort de inlogcode naar alle trainers wordt gemaild. Tijden de clinic zullen zij eerst een uur lang op het veld hun trainingsaanpak en oefeningen demonstreren. Daarna zullen zij in de kantine een presentatie geven, waarbij uiteraard ook ruimte is om vragen te stellen.
 
En als laatst: als voorbereiding op het nieuwe seizoen doen wij op zaterdag 30 augustus met veel jeugdteams mee aan het BEP-toernooi. Houd daarom ook deze datum vrij.
 
Fijne vakantie en met sportieve groet,

Bregje, Ferrie, Iris, Marcel en Mario