Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

Priktoernooi op 5 oktober

maandag 26 augustus 2019
De competitie is weer begonnen en iedereen is hard voor de wedstrijden aan het trainen. Er wordt ook goed getraind op het schot, wat weer belangrijk is voor bij het jaarlijkse priktoernooi!

Hier nog wat handige informatie voor het priktoernooi:

Wanneer?  5 oktober (Let op! De datum is veranderd van 28 september naar 5 oktober in verband met de wedstrijd van het eerste op 28 september). 

Voor wie? IEDEREEN! (ja echt iedereen!) Bij O.K.V. is iedereen welkom om deel te nemen aan het priktoernooi. Leden, broers, zussen, ouders, andere familieleden, vrienden, buurvrouw, collega, korfballers van andere clubs, ga zo maar door. 

Hoe laat? 
Aanvang: 16:30
Start priktoernooi: 17:00
Einde priktoernooi jeugd (F t/m C): tussen 19:30 en 20:00
Einde priktoernooi volwassenen: 21:00
Het grote feest eindigt om 01:00

Honger? O.K.V. zorgt net als vorig jaar weer voor heerlijke maaltijden, voor ieder wat wils.

Dresscode? Stap in een tijdmachine en kies zelf waar je er uitkomt: zo ga jij verkleed! Dit kan dus als iemand uit een ver verleden, maar met een tijdmachine kan je ook naar de toekomst. Hou onze Facebookpagina in de gaten voor inspiratie! 

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar evenementen@okv-korfbal.nl en hierin je eigen naam en de naam van je priktoernooipartner tot 28 september! Nog vragen? Mail ons: evenementen@okv-korfbal.nl

We zien jullie graag allemaal 5 oktober! 

De OKVeestcommissie