Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

Priktoernooi voor de jeugd een groot succes!

woensdag 12 mei 2021
Zoals bekend kunnen de jeugdteams geen competitiewedstrijden spelen. Gelukkig kan er wel getraind worden. Nadat de sporthallen medio december werden gesloten, zijn we vanaf 1 februari buiten gaan trainen. Vanwege sneeuw en ijs zijn er enkele trainingen uitgevallen, maar over het algemeen was het prima weer om te trainen.  
 
In maart en april zijn er op twee ochtenden onderlinge wedstrijden gespeeld, waarbij teams voor een deel werden gemixt. Om voor wat afwisseling te zorgen, heeft de jeugd op 8 mei een priktoernooi gespeeld.  
 
Het weer was ons gunstig gezind. Niet heel warm, maar wel droog en weinig wind. In totaal hadden zich 46 kinderen aangemeld. Voor de winnaars lag aan het einde een overheerlijke M&M reep klaar. 
 
Er werd in drie categorieën gespeeld. Op de grote palen schoten de teams uit de A, B en C jeugd. Deze waren verdeeld in drie poules van vier teams. Na drie rondes werden deze teams opnieuw ingedeeld, waardoor de winnaars bij elkaar kwamen, de nrs 2 bij elkaar, etc.  
 
Op de wat lagere palen schoten de kinderen uit de D jeugd en uit de E- en F-jeugd in twee aparte poules. In de D-jeugd namen vijf teams het tegen elkaar op. In de E- en F-jeugd namen zes teams het tegen elkaar op. 
 
Na spannende wedstrijden en veel doelpunten waren de winnaars uiteindelijk Louise & inval (ABC), Kayleigh & Jason (D) en Babette & Emma (EF).

De jeugd TC