Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

Zeskamp bij OKV was super leuk!

woensdag 28 februari 2018
Op 21 februari jl. was de open OKV Zeskamp in Sporthal Oostzaan. Alle kinderen van de E- en F-teams mochten samen met hun vriendjes en vriendinnetjes meedoen aan het spelcircuit met mooie opblaasattracties. Daarna werden deze ook door de B, C en D in gebruik genomen voor een alternatieve training.

De sporthal zag er supergaaf uit met al die grote gekleurde attracties !

De jongste OKV-ers waren allemaal op tijd om een echte Zeskamp te doen. We begonnen met een uitleg op de mat, waarna we een rondje tikkertje deden tussen de grote opblaasstormbaan en andere spellen door. Daarna ging iedereen in groepjes over de stormbaan met korven erachter om op te schieten, deden we ski-lopen met schieten op de korf, kaas dragen met echte grote plastic kazen, een rondje door een opblaastijger met een klimwand en glijbaan erin en ballen gooien en bekers stapelen.

Er werden een heleboel punten gescoord en bij ieder spel was er wel een team dat het heel erg goed deed. Het uurtje was eigenlijk te snel om, maar het leverde wel nog een mooi diploma op voor alle deelnemers én iedereen kreeg een pakje drinken met een snoepje.

De grote OKV jeugd kon samen met de trainers een bijzondere training houden, met bungeekorfbal, waarbij de hesjes (of waren het broeken) even voor verwarring zorgden, het ‘klittenband spel’ en natuurlijk ook de stormbaan.

Je begrijpt dat zo’n Zeskamp niet zo maar geregeld is en we willen daarom in ieder geval Demis en Jannie heel erg bedanken voor het ophalen en wegbrengen van alle attracties naar Limmen en alle helpers voor het opzetten en begeleiden van de spelletjes!

De JTC