Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

Pasavond OKV tenue!

zaterdag 8 juli 2023
Beste spelers, speelsters en ouders van onze jeugdleden, 

Zoals u wellicht al heeft gelezen, hebben wij sinds dit jaar een nieuwe kledingleverancier, namelijk 11Teamsports op de Westzijde in Zaandam. Binnenkort kunt u online of in de winkel terecht voor alle O.K.V.-kleding, van inloopshirt tot tas of trainingspak. 

Afgelopen periode zijn wij druk bezig geweest om onze trouwe sponsors te benaderen om O.K.V.-teams van nieuwe tenues te voorzien. Wij kunnen u dan ook met trots vertellen dat inmiddels 11 van de 13 teams een mooie sponsornaam op hun shirt zullen krijgen. Hierover binnenkort meer. Maar, zeker is dat alle teams in het nieuw gestoken zullen worden en geheel O.K.V. komend seizoen zal stralen. 

Om te zorgen dat de kleding ook de juiste maat heeft, organiseren wij twee pasavonden. 
- Voor de selectie en A1 om de trainingspakken te passen 
- Voor alle overige leden om de shirts te passen (indien je het shirt al hebt gepast, is het natuurlijk niet meer nodig). 

Deze pasavonden zijn op: 
Woensdag 12 en Donderdag 13 juli van 18.45 tot 19.45 in de kantine van O.K.V. 

Wij hopen dat jullie allemaal hieraan mee willen werken en even kort bij O.K.V. langs kunnen komen voordat de vakanties losbarsten. 

Dan nog even een mooi zomeractie in combinatie met 11Teamsports. Het inloopshirt (wat tevens als reserveshirt kan dienen als het gehele team voorzien is) is voor slechts € 15 nu aan te schaffen! 

Bedankt, fijne vakantie en hopelijk tot woensdag of donderdag, 

Groeten

Sponsorcommissie OKV