Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

Paaseieren zoeken 2024

donderdag 4 april 2024
Jawel, ook de paashaas kwam weer langs bij OKV. Het was er niet maar één, er kwamen er zelfs twee langs. De bedoeling was dat de paashazen weer alle eieren zouden overhandigen aan de kinderen in de Kakel, maar helaas waren de mandjes gebroken van de paashazen en lagen de eieren verstopt in het bos. Alvorens de kinderen gingen helpen met zoeken kregen ze eerst wat limonade, zo konden ze met volle energie naar de zoekplek toe. Dat de kinderen energie hadden op deze goede vrijdag was goed te merken, want alle kinderen gingen fanatiek opzoek naar de eieren. Zeker de groene eieren waren flink in trek, deze leverde de meeste punten op. Dankzij het goede weer bleven de kinderen maar gaan, opzoek naar alle eieren. Het was een groot paasfeest op een zonnige middag. Na het feestje in het Twiske was het tijd om weer naar de Kakel te gaan. Eenmaal daar aangekomen kregen de kinderen een nieuw glaasje drinken, maar kwamen ook de patatjes, frikandellen en kroket op tafel. We hebben heerlijk gegeten met elkaar en met een volle buik moesten we nog even wachten op de uitslag…

De uitslag werd een flinke rekensom, dus in de tussentijd heeft de paashaas nog wat liedjes met de kinderen gezongen. Uiteindelijk was de uitslag bekend en met flink wat tromgeroffel werd de top drie bekend gemaakt.

1 is Teade van Moorsel
2 is Mette Kooi
3 is Jo-Ann Wals

Nadat de top drie bekend werd gemaakt had de jeugdcommissie voor elk kind nog even een paashaas meegenomen als cadeautje. Zo had ieder kind een leuk aandenken aan het paaseieren zoeken.

Bedankt aan alle vrijwilligers die zich hebben ingezet voor het paaseieren zoeken!
BEKIJK ALLE FOTO'S HIER

Stijn