Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

Kangoeroes

Wat is de Kangoeroe Klup?
OKV biedt aan de kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar de Kangoeroe Klup aan. In de Kangoeroe Klub maken de kinderen kennis met leuke, leerzame en verantwoorde spelvormen die speciaal voor kinderen van deze leeftijd zijn ontwikkeld en die te maken hebben met korfbal.


Er zijn al vier leden: de Kangoeroes Scoro, Jumper, Funny en Spurt
De Kangoeroe Klup heeft 4 leden van het eerste uur namelijk Scoro, Jumper, Funny en Spurt. Deze Kangoeroes hopen dat er veel Kangoeroeleden bijkomen zodat het een dolle boel wordt op de kangoeroetrainingen.

OKV richt zich op de jonge jeugd
Al jaren bouwt OKV aan een basis, die erop gericht is dat nieuwe jonge leden zich snel thuis voelen. De filosofie is dat alle jeugd en jonge senioren van jong tot oud elkaar kent. Hierdoor heerst er een leuke gezellige sfeer, waarbij iedereen graag bereid is een bijdrage te leveren voor de vereniging.

Nieuwe leden kunnen doorgroeien naar de F-jeugd. Om die reden past de Kangoeroe Klup prima bij OKV.Dus ben je tussen de 3 en 6 jaar en zou je eens willen meedoen? Bel voor meer informatie naar: Wim of Jannie de Graaf 075-684 1907 of 06-10591977.

Kijk ook eens naar de website van de Kangoeroe Klub op www.kangoeroeklub.nl Daar staan spelletjes, bewegen, kleurplaten en voorleesverhaaltjes op voor onze kangoeroes. Ook kun je daar Scoro, Jumper, Funny en Spurt beter leren kennen.