Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

OKV 3 seizoen 2017-2018

zaterdag 2 juni 2018
René:
Met open armen ontvangen worden en fanatiek tot de laatste minuut. Wanneer je naast hem op de bank zit is het meestal lachen geblazen. De woorden die uit zijn mond komen zijn gelukkig vaak positief, maar naar mate er fouten komen in het spel dan hoor je vaak: ‘’Godverdomme’’ of andere termen. Daarnaast is het ook een hele gezellige man naast het korfbal, grapjes maken, waarvan ik zelf nooit had gedacht dat deze man deze grapjes ooit zou maken. Bedankt voor het seizoen!
 
Angelique:
Volwassenen of pubers, wat zijn het nou precies. Jaa, daar zit jij elke dinsdag mee opgescheept. Meestal de jongens, daar heb jij het meestal wel moeilijk mee gehad haha. Opmerkingen van Robin, waardoor Tim, Jimmy en Nick het uitproesten van het lachen. Wat heb je toch een moeilijke taak op zich. Conditietraining wat eigenlijk voor mij geen conditietraining was. En dan (bijna) elke week reserve zitten en meestal speelminuten maken. Tjonge, wat ben jij toch een lieve schat. Bedankt voor dit seizoen!
 
Mario:
Jaja, dan moet je een verhaal bedenken over deze persoon. Waar zal ik moeten beginnen. 2 jaar terug kende ik deze persoon niet en vorig jaar ook nog niet eens. Totdat ik bij deze persoon in het team kwam dacht ik toch eventjes: ‘’oh hij is het, had dat dan meteen gezegd.’’ Maar goed even over het korfbal. Naast dat hij een hele aardige gozer is, kan het meestal wel moeilijk zijn als je bij hem in het vak staat. Laat ik maar niet over de wedstrijd in de zaal uit bij Sporting West beginnen. Oeps toch gezegd. Soms dacht ik met al zijn ervaring: ‘’Had ik maar een beetje wat van hem, was ik toch wat slimmer geweest, maar ja helaas niet.’’ Hartstikke bedankt voor het leuke seizoen en we zien elkaar nog wel!
 
Lisa:
Voor dit seizoen had ik geen enkel idee wie jij was. De meeste mensen riepen wel je naam en ik dacht: ‘’oh joh, het zal wel een meisje zijn die leuk korfbalt.’’ En dat bleek ook zo te zijn, maar ook dat ze hartstikke aardig is. Maar goed, laten we het bij korfbal houden. Korfballend ben je een hele goede dame, je speelde tegen goede tegenstanders en verdedigde goed en nam zo je doelpuntje mee. Wat ik je nog wil zeggen is dat ik je wil bedanken voor je openheid en voor het seizoen!
 
Richard:
Deze persoon ja, je hoort een half jaar niks van hem en komt opeens in het team. Niet dat het erg is ofzo, maar ik dacht ik zeg het maar eventjes. Deze persoon kende ik net als de andere personen die eerder vermeld waren ook niet zo goed. Ik dacht precies hetzelfde als eerder: ‘’oh het zal hem wel weer zijn.’’ Het spel van deze persoon was wisselend. Dan knalt hij bij 2 alles der in, maar wanneer het bij 3 aankomt denkt hij: ‘’lekker boeieee.’’ Bedankt voor het leuke ‘halve’ seizoen!
 
Bo:
Ja, deze persoon, moet ik heel voorzichtig mee zijn, want ja ik zit nu bij deze persoon in de tuin dus ja.. deze persoon ken ik al super lang. Het begon zelfs al in de D. het was een super gezellig jaar en meestal wilde je dingen tegen mij zeggen, wat de rest niet mocht weten. Ik voelde me wel een beetje speciaal. Naar het korfbal dan maar, korfballen deed je goed, maar soms liep het niet helemaal zoals je wilde, maar ja dat kan gebeuren. Daarnaast ook meestal super leuke, grappige opmerkingen, waarvan ik soms denk, serieus? Weet je nog de eerste zaalwedstrijd bij WWSV dat je je glas wegtrok en toen je wilde inschenken? Of dat je in de groepsapp zei hattrick boys? Hartstikke bedankt voor het leuke jaar en succes met je studie!
 
Robin:
BRUUR!! Wat was het me toch weer een jaar. Wij ook samen vanaf de D1 bij elkaar. Op een gegeven moment weer bij elkaar gekomen, nadat ik er 2 of 3 jaar tussenuit was. We kwamen als enige 2 heren in de B1, waar wij het kampioenschap pakte en daarna naar de A1 mochten. Omdat ik ging fluiten op zondag ging je met de A1 mee, voor je eigen bruur. Je moest je werk er wel opzij zetten, maar dat deed je gewoon. Ik wil je bedanken dat je mijn bruur bent, maar daarnaast ook je grappige humor en soms die droge humor waarvan ik dacht: ‘’Bruur, deze kan je niet zetten.’’ Ik was weer blij dat ik bij je in het team kwam toen ik uit 2 werd gezet. Helaas winnen we niet zoveel, maar jij wint altijd de derde helft. Bruur, bedankt voor dit seizoen en we gaan elkaar spreken!
 
Denise:
Oeee spannend hee wat ik ga zeggen. Jaja, dan mag ik iets over jou zeggen. Het enige wat ik kan zeggen en misschien is het een tip: ‘’Houd nou eens op met me uit te dagen, de hele tijd slaan en dan zeggen dat ik begon hee, ik houd je in de gaten.’’ Nee grapje, je bent een super leuke meid en het was een ontzettend gezellig jaar.’’ Wij begonnen met elkaar samen te spelen bij de B1 en toen A1 en nu het derde. Ik vond het nogmaals een leuk jaar. Daarnaast stonden we nog bij elkaar in het vak en de samenstelling klopte helemaal, alleen het scoren niet bij ons in het vak. Maar, daar kwam jij dan met je korte kansjes. Bedankt voor het leuke seizoen en succes volgend jaar.
 
Tim:
Deze persoon, ja wat moet je hiervan zeggen. Deze persoon is denk ik net zo snel als dat ik ben of net iets langzamer haha. Daarnaast vraag ik me soms ook echt af (zeker na afgelopen zondag). ‘’Waarom schiet je nou tegen Mario Brandberg alles raak, maar wanneer je tegen ene Jan Niebeek speelt, dan weet je niet zo goed wat je moet doen? Kan je mij dat uitleggen of misschien het hele team, nadat ik klaar ben met mijn verhaal?’’ Grapje hoor, je bent een goede jongen en het was een super leuk seizoen met je. Met ups en downs, maar goed dat hoort erbij. Bedankt voor het leuke seizoen en jij ook succes met je studie.
 
Rachel:
Jaa, deze persoon zat ik al het begin van het jaar mee. In het tweede, waar we soms bij elkaar in het vak stonden. Maar toen we in 3 bij elkaar komen werden we vak-maatjes. Net zoals bij Denise vermeld, was de samenstelling goed, maar het scoren alleen helaas soms niet. Soms scoor je doelpunten waarvan ik dacht: ‘’Wow, dat is fk nice, maar soms dacht ik ook, waarom gooi je die bal nou zo hoog, we zijn niet allemaal Jaspers haha.’’ Ik vond het een super gezellig jaar met je en laten we het goed afsluiten morgen met eventueel een overwinning op Fortuna/Delta Logistiek. Bedankt voor het leuke seizoen en we gaan elkaar spreken.
 
Nick:
Deze persoon, wat ben jij een topper. Bij de A1 stonden we bij elkaar in het vak en bij het tweede helaas niet, maar in 3 gelukkig wel weer. In de A1 trapte mensen vak in de JimNick bal en gelukkig in de senioren ook. Helaas was je er een tijdje uit, waardoor ik even moest wennen om met Tim te spelen. Maar goed, je kwam sneller dan verwacht weer terug en dat was weer helemaal prima. Niet dat ik Tim niet mag, maar je raakt gewoon gewend aan het vak haha. Daarnaast kon ik ook dingen bij jou kwijt waar ik mee zat en jij bij mij. Dankjewel voor je openheid en ik wens je heel veel succes volgend jaar als je weer selectie gaat meedraaien. Bedankt voor het leuke seizoen man!

Jimmy Wa Bwanda