Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

PINKSTERKAMP 2019 IN VOORBEREIDING

zondag 6 januari 2019
Inmiddels is een enthousiaste groep OKV-ers alweer bezig met de voorbereiding van het jaarlijkse OKV-Pinksterkamp. Er zijn heel veel ideeën om er net als alle acht voorgaande Pinksterkampen, weer een fantastische happening van te maken!
 
Toch zijn er enkele beren op de weg…..
Vorig jaar was er een gat in de begroting en hebben we moeten constateren dat het bedrag dat we voor het kamp vragen niet toereikend is. Daarnaast is de opbrengst van het sponsorschieten enorm gekelderd. Al met al tijd voor maatregelen, want we willen deze mooie traditie natuurlijk wel in ere houden.
 
Allereerst moeten we iedereen overhalen om mee te gaan, want hoe meer zielen hoe meer vreugd! We hebben weer gekozen voor het prachtige huis in Baarn, dat niet te ver is en wel in een heel mooie omgeving staat. Daarnaast hebben we nu al een heleboel spellen en activiteiten bedacht, die vernieuwend én leuk zijn, dus die mag niemand missen. We gaan binnenkort alle A t/m D-teams langs om iedereen te vragen zich aan te melden. Heb je wensen of ideeën dan kun je ons die laten weten!
 
Verder hebben we nieuwe ideeën voor het sponsorschieten, want daarmee kunnen we ervoor zorgen dat het bedrag per deelnemer niet te veel omhoog hoeft te gaan. Met hulp van de selectie van OKV gaan we het sponsorschieten tot een evenement op zich maken met een training, presentjes voor de beste sponsorzoekers en schutters en nog veel meer. Het sponsorschieten moet zo minimaal €35,00 extra per deelnemer op gaan leveren.
 
Tot slot stellen we het rekeningnummer open voor termijnbetalingen, waarbij niet het hele bedrag in één keer hoeft te worden betaald.
 
Met deze link kan je je aanmelden voor het pinksterkamp 2019. Na het aanmelden krijg je nog een bevestigingsmail dat je bent aangemeld.
 
 
PINKSTERKAMP OKV, JIJ GAAT TOCH ZEKER MEE !

Maya de Jong