Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

De Gouden Avond

maandag 7 januari 2019
Je kunt 2019 niet beter beginnen dan met een gala bij O.K.V., dat is tenminste onze mening. Feestend het nieuwe jaar in klonk in onze oren als een top plan. En het was een fantastisch plan!!!

Op vrijdag 4 januari was het O.K.V. Hollywood gala voor de jeugd (Kangoeroes t/m de C en introducees). Om precies 7 uur betreden de eerste sterren de rode loper. Iedereen had zijn/haar best gedaan om er als een filmster uit te zien. Dit was super gelukt, onze complimenten voor de styling! De jongste sterren van O.K.V. vermaakten zich door druk te rennen, springen en dansen. Er waren ook een aantal georganiseerde activiteiten: Stop-en-dans-spel, limbodansen, en… als hoogtepunt de Playbackshow! De deelnemers hadden zich goed voorbereid en de optredens werden beoordeeld door een strenge jury. Wij zijn erachter gekomen dat er niet alleen veel korfbaltalent bij O.K.V. is, maar zeker ook dans- en acteertalent! Na een paar uur feesten kwam de oudere jeugd zich mengen tussen de kleine sterren. Zij waren net zo mooi gekleed en konden ook net zo goed dansen op de muziek. De Playbackshow, de stoelendans en het Beerpong (lees Waterpong) zorgde voor veel sfeer en gezelligheid. Om half 12 was het de hoogste tijd en mocht iedereen de Kakel verlaten.

Aan ons de taak om de Kakel op de knappen voor het tweede gala, deze keer voor de B, A, senioren, sponsoren en introducees. De dag daarna, op 5 januari, kwamen er vanaf half 9 opnieuw een hoop gestylde sterren de kantine binnenlopen. Toen iedereen door de paparazzi op de foto was genomen bij de rode loper kon de eerste zanger beginnen. Het dak ging eraf! Er werd gedanst en meegezongen, iedereen maakte een hoop plezier. Vervolgens kwam de tweede zanger en wederom werd er keihard meegezongen op o.a. de Marco Borsato Medley. Nadat de DJ al een aantal keer het ‘laatste’ nummer had gedraaid was het om kwart over 1 helaas tijd om de lichten aan te doen en de muziek uit. Gelukkig konden nog velen verder dansen bij Cafe Borrelz.

De volgende dag stapten wij om half 1 de Kakel binnen. Je moest je neus goed dichtknijpen en het liefst je ogen ook. Het straalde van de kantine af dat het een fantastisch feest moest zijn geweest en dat was het! Iedereen die aanwezig was bij het Hollywood Gala willen we erg bedanken! Daarnaast in het speciaal nog: Ton (Try-Out), Marco (Marco,uw warme bakker aan huis) Roy en Demis (Partyservice Oostzaan), Edwin W (Wals installatiebedrijf), Willem (A&O taxiservice), Pieter (Adverion), Robin (Witbaard), Jordy, Lisa, Marjo, Joan, Harry, Lex, DJ Colin, zanger Sven, zanger Mitchell, Edwin B, Jasper, Esmee, Mario en Ilse! Bedankt voor jullie bijdrage aan het O.K.V. Hollywoodgala 2019!!

Wij wensen iedereen een feestelijk 2019!

De OKVeestcommissie