Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

Nu even het woord aan ons

maandag 29 april 2019
Vrijdag 26 april

Het wordt ’n druk dagje.. Lintjes regen, ‘n verjaardag, boodschappen doen, want morgen is het Koningsdag

10.30 uur moesten we aanwezig zijn op het gemeentehuis voor de lintjes uitreiking, op de uitnodiging die we hadden gekregen stond dat schoonzus Hetty koninklijke onderscheiden zou worden,  onze reactie was …. wat goed van DEV dat heeft ze wel verdiend ……. Donderdag ’n cadeau gekocht voor Hetty geen bloemen want maandag gaat de familie op vakantie en dan heb je daar niets aan.

In de uitnodiging stond dat het strik vertrouwelijk was en dat het op geen enkele wijze naar buiten gebracht mocht worden.

Nou daar heeft iedereen zich aan gehouden we hebben na de uitnodiging bijna iedereen gesproken en geen woord over 26 april, ook wij waren stil.

Aangekomen in het gemeentehuis werden we opgewacht door ’n mevrouw met de vraag voor wie we kwamen. We konden nog niet in de raadzaal want deze was nog niet gereed en verder waren er nog helemaal geen gasten.  VREEMD!!!

Maar we hadden beiden nog niets in de smiezen, de burgemeester arriveerde en we mochten volgen.

Nog niets in de gaten , de burgemeester vroeg ons plaats te nemen bij de familie vooraan.

Toen werd het woord gericht aan Wim en werd het pas duidelijk dat Wim de onderscheiding zou ontvangen, zelf dacht ik nu is Hetty aan de beurt. Niets daarvan het woord werd toen tot mij gericht, ik schrok mij ’n hoedje, wat een eer, van Hetty was een lokkertje om ons naar het gemeentehuis te krijgen.

Nou goed gelukt mensen.

Yvonne, Dirk, Elly (helaas heeft zij het niet meer mogen meemaken) Rens en Ton bedankt voor deze eer.

OKV-ers, kennissen en familie wat waren wij verrast, wij kunnen er nog niet over uit.
HEEL HARTELIIJK DANK VOOR DEZE ZEER MOOIE ONDERSCHEIDING.
Wim & Jannie