Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

OKV Verkleed Feest!

maandag 8 november 2021
In september werd het bericht eruit gestuurd dat er weer een feestje zou worden georganiseerd. Op zaterdag 30 oktober was het zo ver, het eerste Okveestcommissiefeest van 2021!

De OKVeestcommissie ging direct in actie toen het besluit was genomen weer een feestje te organiseren. Partyservice Oostzaan werd meteen geappt voor de statafels en rokken, Lex en Edwin werden aangesproken voor de kantinebezetting en Paula en Ton werden gebeld voor de kantine inkopen. De versiering werd gekocht, het welkomstdrankje werd bedacht en de muzieklijst werd in elkaar gezet. Binnen korte tijd waren de voorbereidingen van het feest in volle gang. 

Iedere feestganger kreeg een speciale opdracht: ga verkleed als iets dat begint met de eerste letter van je naam. Via Facebook is er heel wat inspiratie gedeeld. Het is ongelofelijk hoeveel creatievelingen er bij O.K.V. zijn. Er liep onder andere een agent, indiaan, journalist, skiër, Micky Mouse, Mini Mouse, maffiabaas, engel, imker, boef, kerstboom, matroos en een non rond. Er waren zelfs meerdere doktoren aanwezig, erg veilig!

Het was een erg gezellige avond, er is veel gelachen en gedanst. Het plafond van de Kakel ging er bijna vanaf. 

Wij willen iedereen bedanken voor de gezelligheid!!

BEKIJK HIER ALLE FOTO'S!

Op naar het volgende feest! 

Tot snel!
Veel liefs,

De Okveestcommissie