Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

Het is eindelijk zo ver!

vrijdag 18 februari 2022
Beste lezer,

Over iets minder dan een week is het zover en kunnen eindelijk onze eerste Kerstclinics in Gorredijk en Koog aan de Zaan van start gaan! Nadat we in december i.v.m. Corona genoodzaakt waren om de Kerstclinics te verplaatsen naar de voorjaarsvakantie, is het nu bijna zover. Samen met de Stars hebben we er zin in om met jullie schot aan de slag te gaan! Gelukkig zijn de ouders van de deelnemers weer van harte welkom om te komen kijken en kan er weer iets genuttigd worden in de sportkantines! Daarnaast vervalt vanaf 18 februari 2022 de mondkapjesplicht en ook het houden van 1,5m afstand is dan niet meer verplicht. Wél geldt tot en met 25 februari 2022 het Coronatoegangsbewijs, dus bij de locaties Gorredijk en Koog aan de Zaan dient deze voor toegang nog getoond te worden.

Het beloven 6 superleuke en leerzame dagen te gaan worden en we staan te popelen om er een geweldig korfbalfeest van te maken! Heb je nog niks gepland in de voorjaarsvakantie? Meld je dan snel aan via de onderstaande link voor één van onze gave Kerstclinics! Ook de exacte locaties, data en het aantal vrije plekken per locatie kunt u in deze nieuwsbrief terugvinden.

Zien we jullie daar?

Meld je nu aan!

NIEUWE DATA + LOCATIES
Dinsdag 22 februari Gorredijk
Woensdag 23 februari Koog aan de Zaan
Maandag 28 februari Papendrecht
Dinsdag 1 maart Delft
Donderdag 3 maart Bennekom
Vrijdag 4 maart Arnemuiden

De tijden van de clinics zijn als volgt;
E's en D's van 10:00 uur tot 12:00 uur
C's en B's van 13:00 uur tot 15:00 uur

WAT GAAN WE DOEN?
Samen met korfbaltoppers en leeftijdsgenootjes ga je in 4 verschillende en uitdagende tijdsblokken aan de slag om je schot te verbeteren:

Blok 1: Schot vanuit verschillende snelheden
Blok 2: Schot onder druk
Blok 3: Schot vanuit en rondom de korf
Blok 4: Schot in voorveld en naar de korf

Tijdens de Kerstclinics krijg jij de kans je te meten met onze toppers!

UPDATE AANTAL PLEKKEN VRIJ
Met nog minder dan een week voordat de eerste Kerstclinics in Gorredijk en Koog aan de Zaan van start gaan zijn er op sommige locaties nog voldoende plekken vrij! De ochtendgroepen in Gorredijk en Bennekom en de middaggroep in Delft zitten al vol. Maar zoals hieronder is te zien zijn er op de andere locaties nog voldoende plekken vrij bij alle verschillende leeftijdscategorieën. Wil je dus nog meedoen? Wees er dan nog snel bij voor de laatste plekken en duik naar onze website om je aan te melden!



Team Korfbalstars