Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

Indeling Kantinedienst (15 mei tot 19 juni)

maandag 2 mei 2022
Beste Leden en ouders,

Hierbij het resterende deel van de kantinedienst indeling voor dit voorjaar. (Wijzigingen onder voorbehoud, hou de website in de gaten voor eventuele wijzigingen). De kassa kan worden opgehaald/weggebracht op het Zuideinde 73.

Kantinediensten beginnen een uur voor aanvang van de eerste wedstrijd. In de kantine zal een lijst aanwezig zijn met de dingen die gebeuren moeten. Ook voor het afsluiten is een lijst aanwezig (beide lijsten zullen hangen aan de kastjes boven het koffiezet apparaat) Verdere beschrijvingen van bijvoorbeeld frituurpan/koffiezetapparaat etc. hangt bij het desbetreffende apparaat.

Mocht een dag/tijd je niet uitkomen dien je zelf voor vervanging te zorgen. Gelieve dit wel doorgeven aan mij (Jaimy). Dat kan via jaimy.schreutelkamp@live.nl of via 06-36143656 (mag ook per Whatsapp). Het gaat dus enkel om het doorgeven van een ruil/vervang actie, de actie op zich moeten jullie zelf regelen. Voor verdere vragen voor/tijdens/na de kantine ben ik natuurlijk bereikbaar.Jaimy Schreutelkamp