Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

Jeugd Kerstgala 17 december

zaterdag 17 december 2022
Zaterdag 17 december stond het Ocafé in het teken van glitters tijdens het kerstgala voor de jeugd. Al wat binnen kwam was opgetuigd met strikjes, nette colbertjes, mooie avondjurken en haar in de krul. Een enkeling waagde zich zelfs op de hoge hak (met reserveschoenen in de bijbehorende handtas). Na de ‘cocktail’ kwam het limbolint tevoorschijn, waar je naar blijkt niet alleen onderdoor, maar ook óverheen je kunstjes kunt vertonen.
De dames en heren met de losse heupen verzamelde zich vervolgens voor het scherm voor een Just Dance-sessie. De zakjes snoep vlogen over de toonbank. De stoelendans kwam goed uit om het opgelopen suikergehalte weer een beetje tot bedaren te brengen. Opdracht was; je moet wel blijven dansen! Melle en Jessie hielden het het langst vol en daar waar het bijna eindigde in een stoel-trek-gevecht, greep de scheidsrechter in. Na de herkansing ging Jessie met de titel naar huis.

De dames gaven op het einde nog een dansshow weg en vervolgens was het ‘de hoogste tijd’ om iedereen mee naar huis te geven.

Het was een top avond en leuk om te zien en te horen dat de kinderen zich hebben vermaakt!

P.S.: Zaterdag 21 januari is het de beurt aan de volwassenen tijdens het Apres-Ski feest! Zet je het in je agenda?

Groeten de OKVeestcommissie