Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

Het is eindelijk zover!

woensdag 28 december 2022
Beste lezer,

Over iets minder dan een week is het zover en kan eindelijk de 9e editie van onze Kerstclinics van start gaan! Wat vinden we het toch heerlijk om dit jaar weer zonder Corona-beperkingen onze Kerstclinics te mogen doen. Gewoon lekker met vriendjes/vriendinnetjes blijven korfballen en plezier maken in de kerstvakantie! Daarom luidt het thema van dit jaar: Let's Play Korfball! Enorm fijn dat we dit jaar weer van harte welkom zijn bij onze trouwe locaties in Papendrecht, Bennekom, Gorredijk en Koog aan de Zaan!

Het beloven 4 superleuke en leerzame dagen te gaan worden en we staan te popelen om er een geweldig korfbalfeest van te maken! Heb je nog niks gepland in de tweede week van de kerstvakantie? Meld je dan snel aan via de onderstaande link voor één van onze gave Kerstclinics! Ook de exacte locaties, data en het aantal vrije plekken per locatie kunt u in deze nieuwsbrief terugvinden.

Zien we jullie daar?

Meld je nu aan!

DATA + LOCATIES
Maandag 2 januari - Papendrecht
Woensdag 4 januari - Bennekom
Donderdag 5 januari - Gorredijk
Vrijdag 6 januari - Koog aan de Zaan

De tijden van de clinics zijn als volgt;
E's en D's van 10:00 uur tot 12:00 uur
C's en B's van 13:00 uur tot 15:00 uur

WAT GAAN WE DOEN?
We gaan aan de slag met verschillende partij vormen. Elke vorm met andere druk, aantallen spelers, variatie in de grootte van het veld en aantal korven en ballen. Zo leer jij onder diverse omstandigheden te korfballen. Niet alleen leuk, maar ook super leerzaam!

Onze toppers van Korfbalstars doen alles mee, leggen uit en geven tips!
Ben jij erbij op één van deze spetterende korfbaldagen?

UPDATE AANTAL PLEKKEN VRIJ
We zitten inmiddels op 300 aanmeldingen! De locatie Gorredijk zit al helemaal vol, maar bij de andere locaties zijn er nog plekken vrij! Wil je dus nog meedoen? Wees er dan nog snel bij voor de laatste plekken en duik naar onze website om je aan te melden! Twijfel niet meer, kom samen met je teamgenoten of andere korfbalvriendjes naar deze leerzame dag en leer van onze Stars!HELP MEE!
Met nog iets minder dan een week voordat de eerste Kerstclinics van start gaan willen wij nog alles op alles zetten om er een groot succes van te kunnen gaan maken! Wil jij ons hierbij helpen? Heb je je al aangemeld, maar je teamgenootjes en andere korfbalvriendjes nog niet? Vraag hun ook om samen met jullie mee te doen aan onze gave Kerstclinics!!
Deel het nog voor de laatste keer in de teamapps bij jullie, op jullie website, socials én in de nieuwsbrief. Op deze manier hopen we samen er een groot succes van te kunnen gaan maken!
Samenwerking Sportcentrum Dordrecht
Tijdens de Kerstclinics zullen onze Stars schitteren in de kleding die mede mogelijk gemaakt wordt door onze nieuwe partner Sportcentrum Dordrecht. Ben je nog op zoek naar kwalitatief goede kleding, snelle en goede service? Dan ben je bij Sportcentrum Dordrecht zeker aan het juiste adres!

KorfbalStars