Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

Pupil van de Week | Novan

zaterdag 1 april 2023



 VERSLAG VAN NOVAN 

Novan en Tess werden gebracht door coach Astrid naar de sporthal na hun eigen wedstrijd in Anna Paulowna . Helaas konden ze hierdoor niet opgehaald worden door de selectiespelers. 

Hun verslag……………….. 

Meestal wordt de pupil van de week opgehaald maar Tess en ik moesten van onze eigen wedstrijd naar de wedstrijd van OKV 1. Toen we aankwamen was er nog een andere wedstrijd bezig en na die wedstrijd gingen we naar de kleedkamers en moesten we luisteren naar de coach. Dit vond ik saai. Daarna konden Tess en ik even op de korf schieten. Dat vond ik wel leuk. Daarna maakten we een doorloopbal voor het publiek. Helaas was die mis. 

Toen startte de wedstrijd OKV 1 tegen Purmer 1. Ik en Tess moesten de scores bijhouden. Dat was best wel moeilijk, omdat je ook de nummers van de spelers moet schrijven die hebben gescoord of een doelpunt hebben doorgelaten. De eerste helft stond het 10-10. Maar toen de coach zei dat ze moesten knallen gingen ze ook knallen. Dus won OKV met 22-14. 

Na de wedstrijd mochten we nog handtekeningen verzamelen van de coach en de spelers. We kregen een tasje mee met frisdrank, snoepjes en chips. Het was echt superleuk! 

Het verslag van Tess komt in het volgend clubblad, heeft al heel veel aantekeningen gemaakt, maar was zondag niet erg lekker, wel laat haar moeder weten dat ze het een leuke middag vond! 

Sponsor van de shirts Pupil van week 
Installatie bedrijf Wals

HARTELIJK DANK

Novan