Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

VriendenLoterij steunt OKV Oostzaan met 5.000 euro

zaterdag 8 april 2023
Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor korfbalvereniging Oostzaan. De vereniging is benoemd tot Club van de Week en ontvangt daarom een eenmalige bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. OKV Oostzaan gaat de bijdrage gebruiken om de vereniging verder te verduurzamen.  

Albert Roebersen, penningmeester korfbalvereniging Oostzaan: ''De korfbalvereniging streeft ernaar om CO2-vrij te worden. We kunnen een extra bijdrage dus goed gebruiken om verder te verduurzamen met zonnepanelen en isolerend glas voor in het clubgebouw. Dit is een hele mooie bijdrage en helpt ons enorm in tijden van hoge energiekosten.'' ‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.   

Extra financiële steun   
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.

Albert Roebersen