Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

Vacatures!

donderdag 20 april 2023
Aan de start van dit seizoen hebben wij als club ons 90 jarig bestaan gevierd. Dit jubileum had nooit kunnen plaats vinden zonder de inzet van onze vrijwilligers de afgelopen 90 jaar en nu nog steeds. Vrijwilligers zijn daarom van grote waarde voor het bestaan van OKV! 

Wij willen natuurlijk dat de vereniging nog velen jaren door blijft draaien. Daarom zijn we opzoek naar vrijwilligers voor de volgende posities:  

Algemeen bestuurslid
Als algemeen bestuurslid hou je je bezig met het dagelijks reilen en zeilen van de vereniging. Eén keer per maand komt het bestuur bij elkaar om de afgelopen maand te bespreken en plannen te maken voor de toekomst. Er zijn een aantal vaste taken ter uitvoering echter ook diverse projecten die nog op de plank liggen. Verder werkt het bestuur samen met de andere commissies van de vereniging en maakt de functie zeer dynamisch en aantrekkelijk. 

Inkoop kantine
Als inkoop van de kantine zorg je ervoor dat de voorraad van de kantine altijd op peil is. Ook voor de gezellige feesten bij OKV zul je contact hebben met de organisatie over de voorraad. OKV heeft diverse leveranciers voor de inkoop en je zal het eerste aanspreek punt zijn voor de bestellingen en alles wat daarbij komt kijken. De positie inkoop is een mooie en belangrijke functie binnen de vereniging en je kan dit natuurlijk ook samen met iemand doen! 

Kantinedienst trainingsavonden woensdag en donderdag
Voor de woensdag en donderdag zijn wij opzoek naar iemand die de kinderen na hun training kan voorzien van een verfrissend glaasje limonade. Of eventueel natuurlijk een ander drankje kunnen schenken.
Hoe meer mensen zich aanmelden hiervoor hoe groter de roulatie is. Je hoeft dus niet elke week te kunnen! Het gaat om de volgende tijden:
Woensdag 17:30 uur - (eindtijd bespreekbaar).
Donderdag 18:30 uur – 20:00 uur.  

Mocht je onze mooie vereniging willen helpen horen wij dat graag. Reageren kan via algemeenbestuurslid@okv-korfbal.nl   

We rekenen op jullie ????

Het Bestuur