Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

KANTINE SPEELRONDE 7 NAJAAR COMPETITIE 2023

zondag 22 oktober 2023
OKV’ers en ouders,

U ziet twee kleuren. Dit geldt voor het digitale clubblad en op de site. De groen gekleurde wedstrijden (in digitale clubblad)zijn de eerste wedstrijden van de dag. Mocht u daar de naam van uw kind of van uzelf zien staan, dan ‘opent’ u die dag de kantine. De kantinediensten vangen 60 minuten voor de start van de eerste wedstrijd aan. In de kantine is een lijst aanwezig met taken die uitgevoerd moeten worden. Voor aanvang van de startdienst haalt u de kassa op bij Wim en Jannie (Zuideinde 73). Ik probeer bij de startdienst aanwezig te zijn, mocht dat onverhoopt niet lukken dan zal ik dit tijdig met u communiceren. De rood gekleurde wedstrijden (in digitale clubblad)zijn de laatste wedstrijden van de dag. Mocht u daar de naam van uw kind of van uzelf zien staan, dan sluit u die dag de kantine. Voor het afsluiten is ook een lijst aanwezig met taken die uitgevoerd moeten worden.

In de week van uw kantinedienst krijgt u een herinneringsmail.

Op een rijtje:
- Heeft u de eerste dienst? Dan opent u de kantine. U bent 60 minuten voor de start van de wedstrijd aanwezig. ( kassa en sleutels op halen)
- Er hangt een lijst met activiteiten die uitgevoerd moeten worden, zowel voor openen als sluiten.
- Beschrijvingen van apparaten kunt u vinden bij de betreffende apparaten.
- Heeft u een tussendienst? U kijkt in het overzicht hoe laat u wordt verwacht.
- Heeft u de laatste dienst? Dan sluit u de kantine.
- De kassa en sleutel levert u direct na het afsluiten van de kantine in bij Wim en Jannie de Graaf te Zuideinde 73.

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen dient u zelf vervanging te regelen. Probeer bijvoorbeeld een dienst te ruilen met een andere ouder. Graag dit wel doorgeven aan mij, zodat ik weet wie er op welk moment staat. Dit kan door mij te mailen/ bellen/ appen. Mijn contactgegevens staan hieronder beschreven.

Mocht het zo zijn dat u vast trainen geeft en/of geregeld wedstrijden fluit dan heeft u een vrijstelling voor de kantinedienst. Mocht u alsnog zijn ingepland, dan heb ik dit helaas over het hoofd gezien. Geef dit zo spoedig mogelijk aan mij door. Ik ben dan verantwoordelijk voor vervanging. Uiteraard staat het u vrij om alsnog de dienst te draaien, mits u beschikbaar bent.

Stijn Koeman
Kantinebeheer OKV

TEL: 06 30 96 74 76 MAIL: stijnkoeman@gmail.comStijn Koeman