Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

KANTINE SPEELRONDE 2, 3 EN 4 - COMPETITIE NAJAAR 23-24

vrijdag 1 december 2023
OKV’ers,  

Allereerst zal ik mij even voorstellen. Ik ben Stijn Koeman, ik speel in OKV 4. Vanaf dit seizoen zal ik de kantineplanning maken en heb ik zitting genomen in het bestuur. Mijn contactgegevens staan onder dit informatiebericht beschreven.

In onderstaand schema ziet u de indeling van de kantinediensten voor de eerste twee speelrondes in het najaar. U ziet twee kleuren. De groen gekleurde wedstrijden zijn de eerste wedstrijden van de dag. Mocht u daar de naam van uw kind of van uzelf zien staan, dan ‘opent’ u die dag de kantine. De kantinediensten vangen 60 minuten voor de start van de eerste wedstrijd aan. In de kantine is een lijst aanwezig met taken die uitgevoerd moeten worden. Voor aanvang van de startdienst haalt u de kassa op bij Wim en Jannie (Zuideinde 73). De rood gekleurde wedstrijden zijn de laatste wedstrijden van de dag. Mocht u daar de naam van uw kind of van uzelf zien staan, dan sluit u die dag de kantine. Voor het afsluiten is ook een lijst aanwezig met taken die uitgevoerd moeten worden. In de week van uw kantinedienst krijgt u een herinneringsmail.

Op een rijtje: 
  • Heeft u de eerste dienst? Dan opent u de kantine. U bent 60 minuten voor de start van de wedstrijd aanwezig.  
  • Er hangt een lijst met activiteiten die uitgevoerd moeten worden, zowel voor openen als sluiten.  
  • Beschrijvingen van apparaten kunt u vinden bij de betreffende apparaten.  
  • Heeft u een tussendienst? U kijkt in het overzicht hoe laat u wordt verwacht.   
  • Heeft u de laatste dienst? Dan sluit u de kantine.  
  • De kassa en sleutel levert u direct na het afsluiten van de kantine in bij Wim en Jannie de Graaf te Zuideinde 73.   

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen dient u zelf vervanging te regelen. Probeer bijvoorbeeld een dienst te ruilen met een andere ouder. Graag dit wel doorgeven aan mij, zodat ik weet wie er op welk moment staat. Dit kan door mij te mailen/ bellen/ appen. Mijn contactgegevens staan hieronder beschreven.  

Mocht het zo zijn dat u vast trainen geeft en/of geregeld wedstrijden fluit dan heeft u een vrijstelling voor de kantinedienst. Mocht u alsnog zijn ingepland, dan heb ik dit helaas over het hoofd gezien. Geef dit zo spoedig mogelijk aan mij door. Ik ben dan verantwoordelijk voor vervanging. Uiteraard staat het u vrij om alsnog de dienst te draaien, mits u beschikbaar bent.   

Stijn Koeman  
Kantinebeheer OKV 
TEL: 06 30 96 74 76   
MAIL: stijnkoeman@gmail.com Stijn Koeman