Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

Help O.K.V. aan extra inkomsten tijdens de Scoren voor uw Vereniging 2024!

dinsdag 27 februari 2024
Op 5 maart a.s. organiseert O.K.V. een belactie tijdens de ‘Scoren voor uw Vereniging 2024’ actie van de VriendenLoterij. Met de belactie willen we zoveel mogelijk geld inzamelen voor de verbetering van onze kleedkamers op ons mooie complex bij O.K.V. En jij kunt ons daarbij helpen!

Op 5 maart tussen 18.30 een 21.30 uur kun je wellicht een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de oproep mee te spelen in de VriendenLoterij voor O.K.V. Het is de moeite meer dan waard, want:

  • Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan O.K.V.
  • Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking maken we elk uur een winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 MILJOEN! Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog een kans op meer dan 250.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen
  • Als deelnemer in de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART. Hiermee heb je gratis toegang bij ruim 145 musea en ontvang je tot wel 50% korting musicals, dierenparken, films en andere leuke uitjes

Mocht je echt niet gebeld willen worden, geef dat dan aan door een mail te sturen naar sponsoring@okv-korfbal.nl

En heeft u al loten van de Vriendenloterij ? Controleer dan op uw bankafschrift of u O.K.V. als steunt. Zo niet, kunnen wij dat hopelijk voor u (laten) wijzigen  en ontvangt O.K.V. voor uw lot ook deze mooie bijdrage.

Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten om zo extra geld voor de club bijeen te brengen. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we alles kunnen realiseren. Houd je telefoon op 5 maart extra in de gaten! En weet je al zeker dat je een lot wil, neem dan alvast even contact met ons op!

Sponsorcommissie O.K.V.