Korfbal Vereniging
OKV Oostzaan

Thematraining - Dromenland

dinsdag 19 maart 2024
Na lang weggeweest te zijn was er woensdag 13 maart weer een thematraining bij OKV voor de E, F en Kangoeroes. Dit keer was het thema Dromenland. Iedereen was dan ook in zijn mooiste pyjama naar da training gekomen. Stijn startte de training met het vertellen van een verhaal. Klaas Vaak was alle plaatjes van zijn magische paraplu verloren. Met een lege paraplu kon hij alle kinderen geen mooie dromen meer bezorgen. Hij had daarom de hulp van alle OKV’ers nodig om de lege paraplu’s te vullen met plaatjes van de mooiste dromen.

In verschillende teams maakte iedereen een reis door dromenland. Ze maakte hun eigen teamlogo’s als beroemde schilders, ze racete tegen elkaar in een estafette bij de goede fee en de boze heks, ze konden lekker springen op het luchtkasteel van de koning, werden achtervolgt door twee piraten, leerde te mikken als echte superhelden of geheime agenten en schoten op de korf als allerlei verschillende dieren. Uiteindelijk hadden alle teams een volle paraplu met plaatje en kon Klaas Vaak weer aan de slag met dromen maken.

Aan het eind van de training kreeg iedereen ook nog een diploma voor hun inzet. Daarop konden ze ook de handtekeningen van alle trainers en teambegeleiders verzamelen. Stijn, Mara, Noreen, Sophie, Jelmer, Louise, Isabel, Shauny, Jaylin, Benthe, Cloë en Jessie bedankt voor jullie hulp bij de training!

Hopelijk vond iedereen de training leuk en hebben ze er de mooiste dromen aan overgehouden.

Esmee